Over ons

Social Media Manager - GetSocials

Hey, mijn naam is Jellisa Ketting

Ik werk fulltime om de beste versie van mezelf te kunnen zijn.

Als tiener droomde ik van mijn eigen kapsalon, maar na 4 jaar in de kapperswereld besloot ik uiteindelijk om toch een andere kant op te gaan.

Al snel ontdekte ik dat een traditionele job niks voor mij was om vol te houden.

Echt zoekende wat ik nu eigenlijk wou gaan doen, besloot ik me te verdiepen in de wereld van ondernemers. 

Toen ik voor het eerst met Social Media in aanraking kwam was dit voor mij echt “out of the comfortzone”. Vroeger was ik echt heel verlegen en stond ik niet graag in the picture.

Gelukkig ontdekte ik al snel dat je als onderemer vaker uit je comfort zone dient te treden. Vanaf die dag besloot ik me echt te gaan verdiepen in het onderwerp Social Media & de zichtbaarheid die je hiermee als bedrijf / persoon kan opbouwen.

Social Media en bedrijven gaan hand in hand wanneer het gaat om bereik / zichtbaarheid bij hun bestaande klanten alsook bij hun potentiële nieuwe klanten.

Mijn passie voor ondernemen

Mijn avontuur als ondernemer startte bij YourBodyLifeStyle, waar health / body & mind centraal staan.

Hier kreeg ik de kans om gezondheidsproducten online te verkopen. Deze ervaring heeft ertoe gezorgd dat ik echt verkocht was aan “online business”. 

Na ervaring te hebben opgedaan besloot ik dat het tijd was om next level te gaan.

Ik besloot om mezelf te gaan verdiepen in financiële educatie. Dit doe ik tot op de dag van vandaag nog steeds met volle overtuiging, maar toch miste ik echt iets waar ik mijn creativiteit kwijt kon.

Jellisa Ketting - Social Media Manager
Social Media Manager - GetSocials

GetSocials gelanceerd

En zo werd GetSocials tot leven gebracht; mijn ultieme passie & ervaring als onderneemster gebundeld in de kracht van de online wereld. Mijn missie is om social media in te zetten bij ondernemers & bedrijven die hierdoor beter zichtbaar worden.

Hiervoor volgde ik een cursus Social Media Expert en nam ik met volle trots mijn certificaat in ontvangst.

Ik hou ervan om andere mensen te helpen en op deze manier is het ondernemen onwijs leuk. Mijn passie is eindelijk mijn business geworden.

Wanneer jij als bedrijf / ondernemer echt wil gaan focussen op wat je graag doet, dan neem ik met veel plezier en overtuiging jouw social media uit handen. 

Het lijkt me leuk om een gesprek in te plannen als jij ons een match vindt.